5 Tips about קידום אתרים בגוגל You Can Use Today
5 Tips about קידום אתרים בגוגל You Can Use Today
Blog Article
הערה – ככל שהאתר מכיל יותר דפים, כל הסיכוי שלא נקבל תוצאות מדויקות מהבדיקה הזו. למרות זאת, מדובר באינדיקציה פשוטה וטובה מספיק על מנת לקבל מושג ראשוני.
בתור אחד שעבד תחת עשהאל אני יכול להעיד שההדרכה והלימוד תחתיו מביאים ערך כפול:א.פרקטיקה נטו כפי שהוא נוהג לציין.
זאת משום שחידוש תוקף הדומיין לזמן ארוך עשוי להעיד על עסק רציני, שעתידו מובטח, הוא יציב ובונה תוכניות עבודה רב שנתיות לשמירה והעלאה של ערך הנכס הדיגיטלי.
למי שלא יודע – גוגל לא שולף את תוצאות החיפוש שלו בזמן אמת מרחבי הרשת, אלא רק תוצאות אשר הוא סרק ואינדקס (=הוסיף לאינדקס), שזה בתכלס אומר – מיליארדים של אתרים ודפים מרחבי הרשת (למרות שיש עולם שלם שלא חשוף לגוגל בכלל אבל זה לעניין אחר לחלוטין).
לדוגמא, אם יש מאמר שמדבר על הריון ולידה, ובמהלך המאמר מוזכרת המילה "אינקובטור" ובאותו אתר יש מאמר שמסביר על האינקובטור וכמה הוא חשוב, יהיה כדאי לדאוג לכך שהמילה "אינקטובטור" תהיה קישור פנימי לאותו עמוד.
פעולה זו נכללת תחת ההגדרה "אופטימיזציה" לאתר אותו אנו מקדמים.
מה השירותים שמספק העסק ללקוחותיו? מהם מקורות ההכנסה של העסק? מי יכתוב עבורנו את התוכן? (המלצה חמה – נסו את מערכת האונליין שלנו להזמנת תכנים!), כיצד ננהל את פרופיל הקישורים? ועוד שאלות רבות וטובות.
למרות שאפשר לעשות קידום אתרים בזול (במיוחד אם עובדים עם פרילנסר לקידום אתרים) ובהנחה שהמקדם מספיק מקצועי על מנת לבודד רק את הפעולות האפקטיביות ביותר ולהוציא את המקסימום מתקציב השיווק, רבים עדיין בוחרים לעשות קידום אורגני עצמאי.
זהו שלב סופר קריטי בתהליך הקידום. אם לא נשקיע בחלק הזה –נמצא את עצמנו נותנים פול גז על ניוטרל.
מדוע אתם זקוקים לכלי לבדיקת מיקומים כאשר את הבדיקה ניתן לבצע באופן ידני? משום שכלי לבדיקת מיקומים מציע לכם בדיקה שאינה מושפעת מפרופיל הגלישה שלכם ומן האתרים בהם ביקרתם לאחרונה.
כל מקדם אתרים ידאג לחיבור האתר לקונסול של גוגל ויבקש מבעל האתר להעניק לו גישה לקונסול לצורך ביצוע עבודתו השוטפת.
כמו כן, לכשמגיע אליכם לביקור הזחלן של מנוע החיפוש, האתגר המרכזי הוא לתעל את זמן הביקור שלו למיקסום האינדוקס של הדפים החשובים לכם ביותר. לשם כך, חשוב יהיה לדאוג לכך שהאתר יטען במהירות ורוחב הפס של התקשורת הינו מספק (מנועי החיפוש מצהירים שהם פועלים כל עוד לא נפגמת חווית המשתמש של check here הגולשים כתוצאה מפעילות הזחלנים), וכן שההירכיה של האתר, הקישורים הפנימיים שבו, ניהול סדר החשיבות של העמודים באתר – כולם מאפשרים למנוע החיפוש להבין אילו דפים באתר חשוב יותר לסרוק ולאנדקס.
בהמשך המדריך הזה נעסוק בהרחבה בבניה של פרופיל קישורים נכנסים לאתר. אנו נבין מהו קישור, כיצד הוא נראה, מהם הרכיבים השונים בקישור אליהם צריך להתייחס בתהליך של קידום נכון, ומהן השיטות השונות שיאפשרו לכם לקבל קישורים שונים לאתר.
אולם, האתגר האמיתי של מנוע החיפוש הוא להחליט באיזה סדר להציג את תוצאות החיפוש שכבר קיימות באינדקס לגולשים השונים. כיצד יודע, אם כן, מנוע החיפוש איזו מתוצאות החיפוש היא רלוונטית לשאילתא שביצע הגולש?